نخود فرنگی

نان پسته؛ نان پرمغز و خوشمزه

زمان خواندن این دستور:0 دقیقه


ماهنامه کیک و شیرینی: نان پسته یک نوع نان خانگی بسیار مقوی و خوشمزه است که با مغز پسته پر شده است.

میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم:

  • آرد: چهار و یک دوم پیمانه
  • پودر شکر: 65 گرم
  • کره (به دمای محیط رسیده): 125 گرم
  • خمیرمایه: 10 گرم
  • تخم مرغ (به دمای محیط رسیده): یک عدد
  • روغن زیتون: 45 گرم
  • شیر: 100 میلی لیتر

مواد لازم میانی:

  • پسته (ریز خردشده): یک و یک دوم پیمانه
  • سرشیر: 200 گرم
  • پودر شکر: 65 گرم

 

نان پسته؛ نان پرمغز 

طرز تهیه:

1. ابتدا برای تهیه مواد میانی، پسته ریز خردشده، سرشیر و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. برای تهیه خمیر نان، آرد، پودر شکر، کره، خمیرمایه، تخم مرغ، روغن زیتون و شیر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

 

3. خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مطلوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه استراحت دهید.

4. خمیر را به هشت قسمت تقسیم کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید.

 

5. مخلوط مواد میانی را روی خمیرها پخش کرده و آنها را رول کنید.

 

6. حدود 2 الی 3 سانتیمتر پایین تر از یکی از دو سر خمیر برشی تا انتهای آن ایجاد کنید و دو قسمت خمیر را روی هم بپیچانید.

 

7. نان ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.



نخود فرنگی یک آشپز متفاوت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *