نخود فرنگی

طرز تهیه سالاد نیکویس

زمان خواندن این دستور:1 دقیقه

مجله سرآشپز – سارا خسرویان:

مواد مورد نیاز

 

  • سینه مرغ (پخته و خردشده): 200 گرم
  • سیر (خردشده): 1 حبه
  • کاهو (درشت خردشده): 100 گرم
  • تخم مرغ (آب پز): 4 عدد
  • سیب زمینی کوچک (پخته و درشت خردشده): 6 عدد
  • لوبیا سبز (پخته شده): 200 گرم
  • گوجه گیلاسی: 100 گرم
  • زیتون بدون هسته: 150 گرم
  • ریحانه تازه (خردشده): 1 ق س
  • جعفری تازه (خردشده): 1 ق س
  • پیازچه تازه (خردشده): 1 ق س
  • سرکه بالزامیک: 3 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • خردل: 2 ق چ
  • روغن زیتون: 9 ق س
 طرز تهیه سالاد نیکویس

روش تهیه

1.    یک بشقاب بزرگ انتخاب کرده و در یک قسمت آن کاهو بچینید. سپس به ترتیب تخم مرغ (از قبل پخته و هر کدام را به 4 قسمت عمودی تقسیم شده)، سیب زمینی، لوبیا سبز (از قبل سر و ته آن را جدا کرده و با مقداری آب پخته شده)، گوجه گیلاسی، زیتون و مرغ را به دلخواه روی کاهو بچینید.

2.    جعفری، ریحان و پیازچه را روی مواد بریزید. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

3.    برای تهیه سس: سیر، سرکه بالزامیک، نمک، فلفل، خردل و روغن زیتون را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.

4.    سس آماده شده را روی مواد بریزید و سرو کنید.

•    در صورت تمایل می توانید به این سالاد نخودفرنگی (پخته شده) بیفزایید.

نخود فرنگی یک آشپز متفاوت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *