نخود فرنگی

طرز تهیه تارت شکلاتی کرمدار

زمان خواندن این دستور:1 دقیقه

ماهنامه کیک و شیرینی – معصومه خوانساری: تارت شکلاتی دسر پرطرفداری است که در این مطلب طرز تهیه تارت شکلاتی کرمدار را آموزش داده ایم.

مواد لازم خمیر تارت:

 

  • کره (به دمای محیط رسیده): 140 گرم
  • شکر: 125 گرم
  • ترکیب زرده و سفیده تخم مرغ: 25 گرم
  • زرده تخم مرغ: 23 گرم
  • آرد: 250 گرم
  • پودر کاکائو: 13 گرم
  • بیکینگ پودر: یک دوم ق چ
  • نمک: 1 پینچ
  • وانیل: 1 پینچ

مواد لازم کرم وانیلی:

 

  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر: 125 میلی لیتر
  • اسانس وانیل: یک دوم ق چ
  • شکر: 35 گرم
  • آرد: 10 گرم

 

 تارت شکلاتی کرمدار

طرز تهیه خمیر تارت با تکنیک Creaming:

کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا حالت کرمی و سبکی پیدا کند سپس ترکیب زرده و سفیده و زرده مازاد را کم کم اضافه نمایید و با همزن برقی کمی بزنید تا با مواد ترکیب شوند، مواد خشک شامل آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، نمک و وانیل را با هم مخلوط نموده الک کنید سپس در چند مرحله به ترکیب بالا بیفزایید تا مواد حالت خمیری به خود بگیرند، خمیر آماده را در کیسه فریزر قرار داده کمی با کف دست صاف نمایید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. خمیر را پس از استراحت بین دو لایه کیسه فریزر با وردنه به ضخامت تقریبی سه میلی متر باز کنید. سپس کف و دیواره های قالب تارت 20 سانتی متری را با خمیر بپوشانید، داخل خمیر را با کرم وانیلی پر کنید سپس روی آن، برش های نازکی از خمیر مازاد را به صورت افقی و عمودی قرار دهید. قالب آماده را در فر از پیش گرم شده به دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید پس از پخت و پس از آن که کاملا خنک شد با شهد و پودر قند تزیین نمایید.

طرز تهیه کرم وانیلی:

شیر را در ظرف مناسبی ریخته بر روی شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود، زرده تخم مرغ را با شکر و آرد با قاشق هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند سپس کمی از شیر داغ به ترکیب تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید بعد مابقی شیر را نیز اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید و مجددا بر روی شعله برگردانید و مرتب هم بزنید تا به جوش آید و کاملا غلیظ شود. پس از آن که غلیظ شد از روی شعله بردارید به ظرف دیگری انتقال دهید و رویش کیسه فریزر بگذارید تا رویه نبندد و کاملا خنک شود، زمانی که کاملا خنک شد اسانس وانیل را بیفزایید و از کرم استفاده کنید.

نخود فرنگی یک آشپز متفاوت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *