نخود فرنگی

دستور پخت میگو پلو جنوبی

زمان خواندن این دستور:0 دقیقه


مجله سرآشپز: میگو پلو یک غذای خوشمزه و محبوب جنوبی است که به مدل های مختلف تهیه می‌شود. در این مطلب یک نوع طرز تهیه این غذای لذیذ را آورده ایم.

مواد مورد نیاز:

  • برنج (خیس شده): 6 پیمانه
  • میگو (پاک شده): 450 گرم
  • پیاز (ریز خردشده): 1 عدد
  • گوجه فرنگی: 200 گرم
  • سیر (له شده): 1 حبه
  • رب گوجه فرنگی: 1 ق س
  • فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خردشده): 1 عدد
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • پیازچه (خردشده): 2 ساقه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • کره: 200 گرم

 

 میگو پلو

روش پخت:

1. برنج (از 2 ساعت قبل همراه با آب و نمک خیس شده) را داخل قابلمه ای به جوش آورده و آبکش کنید.

2. پیاز را به همراه کره درون تابه ای تفت دهید تا سبک شود.

 

3. بعد پوست گوجه فرنگی را بگیرید و نگینی خرد کنید.

 

4. سپس آن را همراه با سیر به پیاز اضافه کنید تا سرخ شود.

 

5. بعد رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

6. میگو و فلفل دلمه ای را به سس گوجه اضافه کنید.

7. برنج را به مواد بیفزایید و مخلوط کنید. بعد آن را با حرارت ملایم کمی سرخ کنید تا برنج رنگ مواد را به خود بگیرد. سپس به همراه یک دوم پیمانه آب بگذارید تا دم بکشد.

5. تخم مرغ را جداگانه درون ظرفی به همراه نمک و فلفل سیاه نیمرو کرده، بعد خرد کنید.

6. پلوی آماده شده را درون ظرفی بریزید. بعد تخم مرغ خردشده و پیازچه را روی آن ریخته و سرو کنید.



نخود فرنگی یک آشپز متفاوت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *