نخود فرنگی

آموزش تصویری رولت: طرز تهیه رولت هویج

زمان خواندن این دستور:1 دقیقه
وب سایت بدونیم: کیک هویج یک دسر خیلی خوشمزه است که برای کسانی که از کیک شکلاتی خسته شدند میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه. و اما یه تنوعی که میتونیم به این کیک بدیم اینه که به جای تزئین کردن روی کیک با خامه، کیک رولتی درست کنیم و خامه رو داخل کیک استفاده کنیم. مطمئن باشید مهموناتون از خوردن این کیک خوشمزه لذت میبرن. درست کردنش خیلی راحته و خیلی هم سریع.

مواد لازم:

  •     ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  •     ۲/۳ پیمانه شکر
  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
  •     ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  •     ½ قاشق چای خوری نمک
  •     ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  •     ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  •     ¼ قاشق چای خوری جوز هندی
  •     ۲ قاشق چای خوری دارچین
  •     ۱/۸ قاشق چای خوری پودر میخک
  •     ¾ پیمانه آرد
  •     ۲ پیمانه هویج رنده شده
  •     ¼ پیمانه پودر قند برای رول کردن کیک

مواد لازم برای خامه داخل رولت:

  •     ۱۷۰ گرم پنیر خامه ای
  •     ۴ قاشق چای خوری (۵۷ گرم) کره آب شده
  •     ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  •     ۲ پیمانه پودر شکر

 

دستور تهیه رولت هویج

برای این که مطمئن شوید کیک داخل فر پخته می شود فر را از قبل روی ۱۷۵ درجه روشن کنید و بگذارید گرم شود. داخل یک عدد سینی ۲۸ در ۲۵ سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید. روی کاغذ کمی روغن اسپری کنید و قبل از این که کنار بگذارید کمی آرد بپاشید.

 دستور تهیه رولت هویج

اگر کاغذ روغنی ندارید می توانید از فویل استفاده کنید.

اگر اسپری روغن ندارید می توانید از کره برای چرب کردن کاغذ استفاده کنید.

۳ عدد تخم مرغ را داخل ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه هم بزنید. تخم مرغ ها را با قاشق هم می توانید هم بزنید اما زمان بیشتری می برد.

دستور تهیه رولت هویج

بعد از هم زدن تخم مرغ ها ۲/۳ پیمانه شکر را به آن اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر با هم زن بزنید.

دستور تهیه رولت هویج

سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چای خوری عصاره وانیل را اضافه کرده و با سرعت پایین هم بزنید تا کاملا مواد هم بخورد.

دستور تهیه رولت هویج

¾ پیمانه آرد، ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر، ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل، ¼ قاشق چای خوری پودر جوز هندی، ۲ قاشق چای خوری پودر دارچین و ۱/۸ قاشق چای خوری پودر میخک را با هم ترکیب کنید.

دستور تهیه رولت هویج

بعد از این که تمام مواد خشک را با هم ترکیب کردید آرام آرام به موادمان اضافه می کنیم و خیلی آرام هم می زنید. مراقب باشید زیاد هم نزنید چون کیک سفت می شود.

دستور تهیه رولت هویج

وقتی خمیر کیک کاملا آماده شد ۲ پیمانه هویج رنده شده را به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا با مواد کاملا ترکیب شود.

دستور تهیه رولت هویج

در این مرحله مواد را با دقت داخل سینی که از قبل آماده کرده اید بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید. خمیر باید نازک و یکدست باشد.

دستور تهیه رولت هویج

سپس سینی را داخل فر که از قبل گرم کرده اید به مدت ۱۵ الی ۱۶ دقیقه قرار دهید. تا زمانی که کیک بپزد اما روی آن نرم باشد. به محض این که کیک آماده شد آن را روی دستمال برگردانید و شروع کنید با دستمال رول کنید.

دستور تهیه رولت هویج

یک عدد دستمال تمیز را پهن کنید و روی آن ¼ پیمانه پودر قند بپاشید.

دستور تهیه رولت هویج

به محض این که کیک آماده شد آن را روی دستمال برگردانید و شروع کنید با دستمال رول کنید.

بعد از این که کیک را با خامه رول کردید داخل کیسه فریزر قرار داده و بگذارید به مدت ۱ ساعت داخل یخچال سرد شود تا خودش را به خوبی بگیرد.

بعد از این که کیک خودش را گرفت از یخچال برداشته و از داخل پلاستیک بیرون بیاورید. قبل از برش زدن کیک روی آن کمی پودر قند بپاشید. سپس برش زده و میل کنید.

دستور تهیه رولت هویج

نخود فرنگی یک آشپز متفاوت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *